Koffie of thee?

Koffie en thee. Het is meestal het één of het ander. De één begint de dag met een heerlijk kopje koffie en de ander houdt het toch liever bij een lekker kopje thee. Voor beide is er een oplossing. Voor zowel koffie, als thee, zijn er verschillende smaken en soorten. Zo is er voor de koffieliefhebbers een koffiebonen proefpakket en voor de theeliefhebbers een thee cadeau. Beide pakketten bevatten verschillende soorten en smaken koffie of thee. Ook zijn er natuurlijk verschillende merken koffie en thee verkrijgbaar op de markt. Koffie en thee hebben allebei verschillende voordelen en het maakt in principe niet uit welke soorten koffie of thee worden gedronken, maar wat doet koffie en thee daadwerkelijk met je lichaam?

Thee

Een lekker kopje thee, daar zeg je niet snel mee tegen. Er zijn verschillende soorten thee, maar de meest populaire thee, is het vruchtenthee. Dit is thee, waar een smaakje aan is toegevoegd. Het drinken van thee heeft verschillende effecten op je lichaam. Er is aangetoond dat het drinken van thee de kans op een beroerte verkleint. Daarnaast is ook aangetoond dat 3 koppen thee voor een lagere bloeddruk en een verlaging van cholesterol realiseren. Dus los van het feit dat thee ontzettend lekker is, is het ook nog eens goed voor je lichaam. Daarom is een thee cadeau altijd een mooi cadeau.

Koffie

Ik ben persoonlijk fan van koffie. Elke ochtend drink ik een kopje koffie om de dag goed te beginnen. Koffie helpt tegen een aantal punten. In koffie zit cafeïne. Cafeïne zorgt ervoor dat energieniveau omhoog gaat. Het zorgt er daarom ook automatisch voor dat je minder moe bent en scherper de dag begint. Dit is de reden dat ik elke ochtend een kopje koffie drink. Koffie drinken in de avond is een slecht idee, omdat het je wakker kan houden in de nacht.

Er zijn verschillende soorten koffie en hoe je je koffie kan bereiden. Een koffiebonen proefpakket helpt met het oriënteren in nieuwe smaken koffiebonen. Een perfect cadeau voor de koffieliefhebbers.

Wat past het best bij mij?

Je weet natuurlijk waar je liever van houdt, maar dat betekent niet dat de ander buitengesloten moet worden. Wees open voor het ander, want zowel thee, als koffie heeft zijn eigen smaak en eigenschappen. Verras jezelf dus met een leuke koffie- of theepakket. Zo leer je verschillende smaken kennen en verbreed je je kennis op het gebied van verschillende koffie of thee.

Geef een reactie