Eukanuba: de beste smaak voor honden en katten

Smaak, een klassiek zintuig voor zowel mensen als dieren. Als mens kies je eenvoudig wat je wil eten, maar dieren kunnen dat niet zo makkelijk. Vooral huisdieren eten wat zij voorgeschoteld krijgen. Maar net als voor de mens, is het voor een hond of kat ook belangrijk dat zij de juiste voeding binnenkrijgen. Eukanuba is hiervoor opgericht. Eukanuba levert namelijk honden- en kattenvoeding met hoogwaardige ingrediënten om in iedere levensfase en voor ieder ras de juiste voedingstoffen te kunnen leveren. Niet alleen je hond wordt blij van Eukanuba, maar ook het milieu. Minstens 25% van de energie wordt opgewekt door een windturbine. Hierdoor is Eukanuba een planeetvriendelijk bedrijf. Dit is dus een win-winsituatie voor iedereen!

Producten voor elk probleem

Eukanuba heeft voor elke hond of kat de geschikte voeding. Eukanuba vindt het namelijk belangrijk dat je huisdier goed te eten krijgt. Zo zit in elk voer hoogwaardige dierlijke eiwitten. Of je nu een puppy hebt of een oude hond, voor elke leeftijd heeft Eukanuba de beste voeding. Als je huisdier ergens last van heeft, kun je kiezen voor Eukanuba’s speciaal ontwikkelde voeding. Zo hebben zij voeding voor: huid- en vachtproblemen, darmproblemen, overgewicht of urinewegproblemen. De voeding is geschikt voor zowel chronische als eenmalige problemen. Voor allergieën bij je hond of kat, kun je Eukanuba Dermatosis geven. Deze voeding biedt de benodigde voedingstoffen die allergie gerelateerde problemen kunnen voorkomen. Maar ook voor kleine gezondheidskwaaltjes kun je jouw dier Eukanuba geven. Zo is er Eukanuba Daily Care, wat ervoor zorgt dat jouw hond of kat minder last heeft van een gevoelige huid of spijsvertering. De voeding bevat bijvoorbeeld lam, kip of zalm, waardoor de smaak sowieso goed zit.

Prestatievoeding

Niet iedere hond heeft een ‘gewoon’ leventje waarbij hij of zij een paar keer per dag wordt uitgelaten. Sommige honden verbruiken namelijk dagelijks erg veel energie. Zo zijn er werkhonden die dagelijks lange afstanden lopen. Ook zijn er honden die topsport leveren, zoals Flyball of Hondenrennen. Voor deze honden die atletisch en zeer actief zijn voor een langere periode, is Eukanuba Premium Performance ontwikkeld. Dit is een voeding waar veel energie en voedingsstoffen inzitten. Er zijn twee speciale samenstellingen verkrijgbaar, namelijk Jogging & Agility en Working & Endurance. De eerste samenstelling is bedoeld voor honden met een actieve levensstijl. De tweede samenstelling van Eukanuba wordt gegeven aan honden die topprestaties moeten leveren. Benieuwd geworden naar alle voeding van Eukanuba? Medpets.nl heeft het hele assortiment online staan met alle benodigde informatie. Kijk dus snel welke voeding bij jouw huisdier past!

Geef een reactie