Vingino

Vingino: voor de mamas met de beste smaak!

Over smaak valt niet te twisten, maar ik zie toch wel verschil in smaak als ik bij mijn dochter op de kinderopvang om me heen kijk. Sommige mamas hebben gewoon een betere smaak dan de anderen (vind ik). Sommige kindjes lopen er echt super cool bij. Zeker als ze iets van Vingino dragen. Vingino is één van mijn favoriete merken. Ik zal de lezers van “alles over smaak” eens vertellen wat er zo geweldig aan Vingino is. Wellicht dat jullie kinderen dan ook bij de stijlvolle kinderen van de kinderopvang horen 😉

Waar staat Vingino voor?

Voor degenen die nog nooit van Vingino gehoord hebben, ben ik even gaan uitzoeken waar het eigenlijk voor staat en waar het vandaan komt. Het merk klinkt nogal Italiaans vind ik, dus ik verwachtte dat het uit Italia kwam, maar het blijkt een puur Nederlands merk te zijn, die zich wel heeft laten inspireren door Italiaanse mode. Dat was een leuke verrassing! Het merk wil uitdragen dat kinderen en stoer en cool uit kunnen zien en daar zelfverzekerdheid uit kunnen halen. Ze begonnen als denim bedrijf, maar hebben nu van alles in hun collectie en zijn zelfs wereldwijd gegaan. Toch cool dat Vingino van Nederlands bedrijfje naar grote internationale speler is gegaan! Ze hebben dan ook wel echt oog voor wat kinderen leuk vinden en daarnaast gaan ze voor een top-kwaliteit. Dat soort kleding gaat toch langer mee dan de goedkopere merken.

Zomercollectie

Aangezien de zomer weer voor de deur staat ben ik op zoek gegaan naar de leukste outfits voor mijn zoon. Hij is nogal kieskeurig dus dat is elke keer weer een hele opgave. Gelukkig sinds hij Vingino ontdekt heeft, is hij nu ook geïnteresseerd om mee te kijken, dus zitten we met zijn tweeën achter de laptop met een kop thee en een roze koek. Ik heb een aantal kledingstukken gekocht, maar twee sprongen eruit en zeker favoriet.

Denim short Christiano

Dit is mijn zoon zijn favoriet van de hele Vingino collectie. Op het eerste oog is het een simpele korte spijkerbroek, maar de pasvorm is toch wel uniek. Hij loopt een beetje rond in de pijpen, wat mijn zoon ontzettend goed staat. De stijl is van een vervaagde wassing, wat het een stoer uiterlijk geeft en in plaats van een rits en knoop heb je gewoon lekker makkelijk een touwtje die je strakker kan aantrekken om je middel. Ideaal voor de luie kinderen en mama’s zoals ik!

Geef een reactie