kanken rugzak

De Fjallraven Kanken rugzak: helemaal in de mode!

Ben jij al klaar voor de mode van 2018? Dan heb je ook vast een Fjallraven Kanken rugzak in je collectie. De Fjallraven Kanken rugzak is sinds vorig jaar enorm populair geworden, voornamelijk vanwege het gave design van de tas. Maar er zijn meerdere redenen waarom de Fjallraven Kanken rugzak zo populair is. Bijvoorbeeld het feit dat het dragen van deze rugzak enorm bevorderlijk kan zijn voor je houding; en daarmee ook goed is voor je rug. In dit blog vertel ik je mede om die reden meer over mijn liefde voor de Fjallraven Kanken rugzak.

Een rechte rug door een rugzak?

De Fjallraven Kanken rugzak is speciaal ontworpen om schoolkinderen te helpen met het dragen van alle boeken en andere zware spulletjes op de rug. De Kanken zorgt er namelijk voor om de rug goed recht te houden, zodat je na het elke dag dragen van een rugzak geen last krijgt van je rug. Vooral voor de Zweedse schoolkinderen voor wie de Kanken origineel is ontworpen is deze rugzak een ware uitkomst geweest. De reden dat de rugzak de houding verbetert is voornamelijk de manier waarop de schouderbanden zijn ontworpen.

Het merk Fjallraven

Fjallraven is een Zweeds merk dat al enige tijd bekend staat om de spullen van hoge kwaliteit. Zoals outdoor kleding. Fjallraven is als merk begonnen met super goed isolerende outdoor kleding.

Het logo op de voorkant op de Kanken is reflecterend, wat ook een handig stukje design is. Bijvoorbeeld wanneer je ’s avonds over straat loopt met de rugzak op. Door het slimme design van Fjallraven is de Kanken rugzak niet alleen mooi, maar ook nog eens erg praktisch.

Fjallraven Kanken rugzak bij Brandfield

Tja, waar kun je nu het beste een nieuwe Fjallraven Kanken rugzak aanschaffen? Er zijn tegenwoordig zo enorm veel webshops en fysieke winkels waar je de gaafste mode items en accessoires kunt bestellen, dat het soms lastig kan zijn om door de bomen het bos te zien. Of in andere woorden: om door alle shops heen te ploeteren om de juiste shop te vinden waar je je eigen Fjallraven Kanken rugzak aan kunt schaffen. Gelukkig is er voor alle mode accessoires de webshop van Brandfield. In de online winkel van Brandfield kun je elke Fjallraven Kanken rugzak in elke mogelijke kleur krijgen die je maar zou willen hebben.

Geef een reactie