alles over smaak.nl

Zomervakantie of wintersport?

The North Face

Het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat. Maar op dit moment ben je nog in de luxe positie dat je kunt kiezen. Of dat je ervoor kunt kiezen om zowel op wintersport als op zomervakantie te gaan. Want het wintersportseizoen is nog lang niet over. De bergen in Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Frankrijk en Italië roepen. Echt hoor! Je kunt je daar prima vermaken in de sneeuw en tijdens de après ski. Lekker een weekendje of een weekje weg met je vrienden of je gezin. Als je je maar goed kleedt tegen de kou. Met The North Face komt dat wel goed. Je loopt er lekker warm en ook nog modieus bij. Dat is alvast geregeld!

Lekker spelen in de sneeuw

Want je kunt in de sneeuw zoveel meer doen dan op ski’s van een berg afdalen. Je kunt bijvoorbeeld heerlijke wandelingen maken. En zelfs mountainbiken behoort tot de mogelijkheden. Dat is weer eens wat anders. En wat denk je van een cursusje snowboarden? Dat lijkt natuurlijk heel moeilijk en het is ook zeker niet makkelijk, maar het is wel te doen. Zeker wanneer je je inschrijft voor een beginners-les. Zo sta je wel lekker op de piste, maar doe je eens heel iets anders dan andere jaren.

>BLIJF OP DE PISTE!!

Ja, in hoofdletters. Want hoe vaak lees en hoor je niet dat mensen buiten de piste gaan skiën of snowboarden en dan overvallen worden door een lawine? Veel te vaak. En het is nergens voor nodig. Blijf dus gewoon op de pistes en hou de aankondigingen met betrekking tot de veiligheid goed in de gaten. Zorg er voor dat jij veilig blijft. En breng op deze manier ook de hulpverleners niet in gevaar. Ga je toch buiten de piste skiën of snowboarden (domdom), zorg dan dat er altijd iemand is die weet waar jij bent. Zo heb je de meeste kans op het overleven van een lawine.

Of toch zomervakantie?

Want ook in de zomer zijn de bergen in de genoemde landen schitterend. Je hebt er eigenlijk geen sneeuw bij nodig. In de zomer zul je geen last hebben van lawines en ook niet van de mensen die midden in de nacht (of in de vroege ochtend) terugkomen van de après ski. In de zomervakantie hoef je niet in een skihotel, nee, dan kun je gewoon heerlijk kamperen in de bergen. Dat is toch ook het overwegen waard?

Mobiele versie afsluiten