alles over smaak.nl

De achtergrond van de zussen Reinders 

Reinders is een kledingmerk dat opgestart is door de tweelingzussen Julie en Marie Reinders. Al vanaf jongs af aan begaven ze zich in de modewereld. Hun passie voor mode groeide over de jaren. Ze hebben de mogelijkheid gekregen om hun eigen kledinglijn te startte en die kans pakten ze dan ook. De dames startte hun eigen modelijn genaamd Reinders in 2016. Het merk groeide al snel en na een jaar hing het merk al in meer dan 80 winkels. 

De promotie tools van de zussen 

Reinders heeft een aantal kenmerken waaraan je het producten goed aan kan herkennen. Op de site van het kledingmerk zijn de tweelingzussen niet alleen het gezicht van het bedrijf, maar zijn ze ook hun eigen modellen voor de website. Door hun vorige carrière als modellen wilden ze dit ook graag overbrengen aan het kledingmerk Reinders. De twee zussen maken veel gebruik van sociale media. Via Instagram proberen ze hun merk te promoten in de vorm van een mooie huisstijl. Ook maken de dames regelmatig vlogs. Volgens de zussen zijn de vlogs begonnen voor amuserende doeleinden. Het YouTube kanaal is inmiddels snel gegroeid. Dit bood voor hen de mogelijkheid om de producten van Reinders te promoten. De zussen dragen in het dagelijks leven hun eigen merk. Het merk Reinders heeft voornamelijk opvallende patronen waardoor het merk gelijk zichtbaar is. Dit is natuurlijk een mooi voorbeeld van een promoting tool. 

Reinders de kledinglijn 

De zussen Reinders heeft verschillende unieke ideeën om hun merk vernieuwend te houden. Op elke nieuwe kledinglijn staat een nieuw patroon geprint. Het merk probeert zich te onderscheiden door verschillende soorten producten te verkopen, zoals tracking suits, schoenen, sieraden, zwemkleding, slippers en tweedelige sets. De Reinders shirts en truien die ze verkopen, bieden ze aan in verschillende unieke vormen. Reinders truien en shirts zijn stijlvol en verfrissend. Ze hebben in de collectie van 2022 gebruik gemaakt met verschillende vormen truien. De eerste Reinders trui is de Perlum hoodie. Deze hoodie heeft aan de onder kant rafels waardoor het beeldig oogt. Verder verkopen ze de crop Perlum sleeves. Dit is een crop trui en oogt oversized. Daarnaast hebben ze nog normale hoodies, een off shoulder trui, pullover trui en een oversized sweater. Het Reinders shirt is ook een populair item en wordt ook verkocht in verschillende vormen. Genoeg om uit te kiezen dus.  

Mobiele versie afsluiten